Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

Our steps to go green

vrijdag 19 maart 2021SANTINO IS GOING GREEN AGAIN! 

Santino maakt wederom meters met duurzaamheid, maar kan dit niet zonder onze partners! De Santino Eco-Line breidt zich uit en hierbij kan een duurzame actie niet ontbreken. Wederom dagen we je uit voor een duurzame race. De meters worden dit jaar alleen niet met de fiets gemaakt maar.... Ben jij er klaar voor?!

"OUR STEPS TO GO GREEN"

 

READY, SET, GO! 

Na een eerdere geslaagde loyaliteitsactie, in samenwerking met COCO-MAT bike, geven we hier een innovatief en verfrissend vervolg aan. De finish van deze race kan op twee verschillende manieren behaald worden. De beloning aan het einde is gelijk: een 100% duurzame houten step!

THE BASIC-RIDE

Verhoog je Santino omzet met > € 3.333 in de maanden april tot en met juni 2021 ten opzichte van dezelfde maanden in 2020.

THE ECO-RIDE 

Óf verhoog je Santino omzet met > € 2.222 in de maanden april tot en met juni 2021 met enkel Eco-Line artikelen ten opzichte van dezelfde maanden in 2020

Actievoorwaarden 

De actie betreft gefactureerde en betaalde omzet binnen de maanden april tot en met juni 2021. Eventuele geretourneerde artikelen worden niet in de omzet meegerekend. Er is één step per partner te verdienen.
Begin augustus 2021 maken we de balans op.
Binnen de Basic-Ride wordt een omzetverhoging bedoeld over de gehele Santino-collectie.
Binnen de Eco-Ride wordt de omzetverhoging enkel op Eco-Line artikelen berekend.

COCO-MAT-SANTINO HOUTEN STEP 

Jouw maatje om te genieten van de wind op je gezicht. De COCO-MAT-SANTINO HOUTEN STEP! Deze houten step is niet alleen een innovatief bewegingsmiddel, maar ook één-opéén contact tussen jou en de aarde!
Het aanraken van de aarde met je voeten wordt een wederzijdse uitwisseling van energie.

"Become a child again, become a fit person with a healthy mind."  Aan het laden
Aan het laden