Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

Santino 30 jaar | Do you wanna win one of these Santino items?

maandag 5 juni 2023
Santino bestaat 30 jaar en dat willen wij graag samen met jullie als onze gewaardeerde Partner vieren. Zoals jullie wellicht reeds is opgevallen, hebben we voor dit jubileumjaar ons logo laten aanpassen door kunstenaar Donald van Schilt. Door creatieve geesten hun werk te laten doen, zijn er een aantal hele leuke ideeën boven komen drijven.

Wil jij in bezit komen van een SANTINO ART BIERVAATJE voorzien van 5 liter Belgisch bier? Deel jouw Santino-felicitatie via LinkedIn, Facebook of Instagram* en ontvang een heerlijke fustje bier!  

Maak kans op 1 van de 30 ELECTRIC SANTINO ART MATE BIKES ter waarde van €3.199,- 

Ben jij in staat om je Santino collectie omzet met meer dan €9.323,- te verhogen over de maanden juni tot en met augustus 2023 ten opzichte van dezelfde maanden in 2022, dan maak je kans op 1 van onze 30 ELECTRIC SANTINO ART MATE BIKES.

Onze eerste 30 Partners die in staat zijn om deze extra Santino collectie omzet binnen de 3 actiemaanden te behalen, zullen eigenaar worden van deze fantastische ELECTRIC SANTINO ART MATE BIKE.
 
Indien de extra omzet om een ELECTRIC SANTINO ART MATE BIKE te bemachtigen te hoog gegrepen is, hebben we op de volgende pagina nog een andere leuke actie bedacht.

Maak kans op 1 van de 100 SANTINO ART reMarkables ter waarde van €640,- 

Ben jij in staat om je Santino collectie omzet met meer dan €2.797,- te verhogen over de maanden juni tot en met augustus 2023 ten opzichte van dezelfde maanden in 2022, dan kom jij in het bezit van 1 van de 100 SANTINO ART REMAKABLES.

Ook hiervoor geldt OP=OP, dus pak nu snel je kans om trotse eigenaar te worden van dit fantastische gadget waarmee werken nog veel leuker en efficiënter wordt.  

Actievoorwaarden:
Er geldt een maximum van één van de twee cadeaus per bedrijf of gelinieerde bedrijven die onder één en dezelfde holding/werkmaatschappij vallen. De actie betreft gefactureerde en betaalde omzet binnen de maanden juni tot en met augustus 2023. Eventuele geretourneerde artikelen worden niet in de omzet meegerekend. Eind september 2023 maken we de balans op.
Aan het laden
Aan het laden