Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

Bestellen, Leveren en Retourneren


Leveringsvoorwaarden

Op al onze overeenkomsten zijn de algemene verkoop- leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Eindhoven onder nummer 84729139.
Prijzen zijn geldig tot Santino B.V. een nieuwe prijslijst introduceert. Met deze prijslijst vervallen alle voorgaande prijslijsten van Santino B.V.
Genoemde prijzen gelden in Euro per stuk of per verpakkingseenheid voor onbewerkt textiel, exclusief BTW, tenzij anders aangegeven.
Eventuele prijswijzigingen ten gevolge van veranderende wisselkoersen, grondstofprijzen en/of overheidsmaatregelen voorbehouden.

Santino  B.V. sluit iedere aansprakelijkheid uit voor eventuele schade aan textiel als gevolg van het bewerken van artikelen.


Bestellen

Bestellingen kunnen worden geplaatst per e-mail (orders@santino.nl) of 24/7 via de webshop.
Bestellingen per e-mail dienen voorzien te zijn van ons artikel nummer en bij voorkeur in PDF aangeleverd.

Telefonische bestellingen worden niet aangenomen.
Bestellingen via de webshop worden met voorrang behandeld.
Bij bestellen via onze website www.santino.nl ontvang je 2% korting!

Via de dealerlogin is ook de voorraad zichtbaar.

Leveringen

Voor orders welke via e-mail besteld worden geldt dat als deze vóór 12.00 uur ontvangen worden, deze dezelfde dag nog verwerkt en verzonden worden.

Voor orders welke via de webshop besteld worden geldt dat als deze vóór 15.00 uur ontvangen worden, dat deze dezelfde dag verwerkt en verzonden worden (m.u.v. Matterhorn).
Let wel: op de orderbevestiging bevestigen wij de geplande leverdatum, deze datum is leidend. Onder voorbehoud van externe factoren die de levering kunnen vertragen.
Bij spoed bestellingen adviseren wij u altijd telefonisch contact op te nemen met één van onze medewerkers om de mogelijkheden te bespreken.

 Leveringen vinden plaats op basis van vooruitbetaling of op rekening met een betalingstermijn zoals met de klant overeengekomen.

Verzendkosten

€ 0,01 -  € 50,-
€ 50,00 -  € 350,00
> € 350,00
per express
: € 5,95
: € 13,95
: Franco op één adres in de Benelux
: € 15,75 + bovenstaande verzendkosten
Levering per expres op één adres in de Benelux is mogelijk op de eerstvolgende werkdag vóór 12:00 uur. Opdrachten voor expreszendingen dienen vóór 12:00 uur de dag vóór levering in bezit te zijn van de customer service.

Tarieven voor verzending naar landen buiten de Benelux zijn op aanvraag verkrijgbaar via de customer service.

Matterhorn

Bestellingen van 5 stuks of meer Matterhorn artikelen hebben een levertijd van ca. 3 werkdagen en worden rechtstreeks vanuit magazijn Matterhorn naar één adres in de Benelux geleverd.
4 stuks of minder Matterhorn artikelen die niet bij Vespo voorradig zijn worden zoals voorheen, binnen 10 werkdagen, via Vespo magazijn naar één adres in de Benelux geleverd.

Santino B.V. heeft een beperkte monstercollectie aan Matterhorn artikelen op voorraad. Mocht je monsters of een maatserie nodig hebben dan is het raadzaam even contact op te nemen met onze Customer Service (+31 (0) 40 - 238 03 03).
Indien gewenst kunnen deze, tegen een meerprijs, ook binnen 3 werkdagen rechtstreeks vanaf magazijn Matterhorn naar één adres in de Benelux geleverd worden.


Goederen retourneren

Goederen die je wilt retourneren kan je uitsluitend aanmelden via een retouraanvraag.
Op de retouraanvraag dien je aan te geven wat de reden van de retour is en op welke pakbon of factuur de goederen zijn geleverd of berekend.

  • Retourzendingen waarvoor je een retournummer of opdracht hebt ontvangen dienen binnen 8 dagen in ons magazijn te worden aangeleverd.
  • Niet aangemelde retouren worden niet verwerkt en niet gecrediteerd. 
  • Goederen die je retour zendt dien je onbeschadigd, onbewerkt en in originele verpakking aan te leveren. 
  • Verwerkingskosten van een aangemelde retourzending: 15% van de netto waarde van de creditnota.
  • Verwerkingskosten onverpakte artikelen in een aangemelde retourzending: 25% van de netto waarde van de creditnota. 
  • Monsters kunnen niet worden geretourneerd. 
  • Pasmaten kunnen niet worden geretourneerd. 
  • Het retournummer dient duidelijk op de buitenzijde van de doos te worden vermeld. 
  • Retouren van artikelen is geldig tot een maximum van 2 maanden na levering. Hierna kunnen wij deze nog onmogelijk accepteren i.v.m. onze FIFO-werkwijze en dus het minimaliseren van de kleurverschillen. 

Aan het laden
Aan het laden