Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

SANTINO

Casual workwear with character


OUR STORY


 Workwear voor de bouwvakker om de hoek, de serveerster van je stamcafé, de vakkenvuller van een bekende supermarktketen… kortom voor échte mensen. Echte mensen die hard werken in kleding die ze met trots dragen.
Santino heeft een uitgebreid assortiment, met bovenkleding als specialisme. We bieden jou een stabiele basiscollectie die voortdurend wordt aangevuld met actuele trends. Met meer dan 25 jaar ervaring leveren we een unieke kwaliteit in bovenkleding. En daar zijn we trots op. Onze focus is gericht op een eerlijke samenwerking met leverancier en dealer met als resultaat een stabiele collectie met kwalitatieve producten waar de eindgebruiker zich goed in voelt.

KLEUR IS ONZE KWALITEIT, BOVENKLEDING HET SPECIALISME.


Bedrijfskleding is er in alle soorten en maten. Letterlijk. Veel aanbieders hebben dan ook een eindeloos assortiment, terwijl Santino kiest voor één specialisme: de bovenkleding. Wat voor anderen een bijproduct is, is voor ons hoofdzaak. En we hoeven natuurlijk niet uit te leggen dat we akelig goed zijn in ons specialisme en ons streven naar de beste bovenkleding in de markt.

Het premium karakter komt terug in de kwaliteit van de kleur. Of je het nu in wit, zwart, real navy, graphite, royal blue of rood wil, Santino heeft een kleurvaste collectie. Daardoor kom je bij nabestellingen nooit voor verrassingen te staan. Als specialist in bovenkleding denken we altijd mee met onze klanten die behoefte hebben aan een uitgebreid en consistent productaanbod. Daarin gaan we heel ver, want we ontzorgen jou niet alleen maar betrekken je als afnemer ook in het ontwikkelproces. Zo komen we samen gegarandeerd tot de perfecte werkkleding voor jóuw klant.


Santino Basic Collection

De Santino Basics zijn ‘Never out of stock' en beschikbaar in vele kleuren en maten. In veel modellen zelfs van XXS tot maat 7XL. En bijna altijd zijn de Basics leverbaar als duo-concept met zowel een heren- als damesmodel.

Klik hier voor de hele Santino collectie.


Santino 2Color-Line Collection

Dit zijn nog eens stoere en opvallende modellen! Dat zie je meteen aan het contrasterende schouderstuk en de kenmerkende "2 Color Curve" op de rugzijde. Je kunt ze ook mooi combineren met de Santino basiscollectie omdat we gebruik hebben gemaakt van hetzelfde kleurenpalet. Dat geeft je talloze modelcombinaties. Santino 2 Color-Line, de formule voor veel draagplezier.

Klik hier voor de hele 2Color-Line collectie.


Santino HiVis Collection

Opvallen is essentieel voor de Santino HiVis-Line. Deze veiligheidskleding heeft UV protectie en is gecertificeerd conform de EN ISO 20471 norm. De comfortabele pasvorm en huidvriendelijke materialen zorgen voor bewegingsvrijheid en optimaal draaggemak. Deze collectie polo’s en T-shirts is verkrijgbaar in een grote maten range en is voorzien van veelzijdige en praktische details. Zo voelen je medewerkers zich altijd prettig en draagt de kleding bij aan het werkmoraal en het goede imago van je bedrijf.

Klik hier voor de hele HiVis-Line collectie.Aan het laden
Aan het laden