Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

SANTINO

Casual workwear with character


OUR STORY

 Workwear voor de bouwvakker om de hoek, de serveerster van je stamcafé, de vakkenvuller van een bekende supermarktketen… kortom voor échte mensen. Echte mensen die hard werken in kleding die ze met trots dragen.
Santino heeft een uitgebreid assortiment, met bovenkleding als specialisme. We bieden jou een stabiele basiscollectie die voortdurend wordt aangevuld met actuele trends. Met meer dan 25 jaar ervaring leveren we een unieke kwaliteit in bovenkleding. En daar zijn we trots op. Onze focus is gericht op een eerlijke samenwerking met leverancier en dealer met als resultaat een stabiele collectie met kwalitatieve producten waar de eindgebruiker zich goed in voelt.

KLEUR IS ONZE KWALITEIT, BOVENKLEDING HET SPECIALISME.

Bedrijfskleding is er in alle soorten en maten. Letterlijk. Veel aanbieders hebben dan ook een eindeloos assortiment, terwijl Santino kiest voor één specialisme: de bovenkleding. Wat voor anderen een bijproduct is, is voor ons hoofdzaak. En we hoeven natuurlijk niet uit te leggen dat we akelig goed zijn in ons specialisme en ons streven naar de beste bovenkleding in de markt.

Het premium karakter komt terug in de kwaliteit van de kleur. Of je het nu in wit, zwart, real navy, graphite, royal blue of rood wil, Santino heeft een kleurvaste collectie. Daardoor kom je bij nabestellingen nooit voor verrassingen te staan. Als specialist in bovenkleding denken we altijd mee met onze klanten die behoefte hebben aan een uitgebreid en consistent productaanbod. Daarin gaan we heel ver, want we ontzorgen jou niet alleen maar betrekken je als afnemer ook in het ontwikkelproces. Zo komen we samen gegarandeerd tot de perfecte werkkleding voor jóuw klant.


SANTINO COLLECTIE

Elke situatie stelt andere eisen aan de kleding die je draagt. Het kledingstuk moet comfortabel zijn, functioneel en van zeer goede kwaliteit. Uiteraard zijn de pasvorm, het materiaal en de kleur ook belangrijk!  Bij Santino vertalen we al deze condities naar onze producten.
Santino heeft binnen haar collectie 5 verschillende kledinglijnen, wel zo overzichtelijk!

Klik hier voor meer informatie over onze collecties.


Aan het laden
Aan het laden