Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

FAQ

Wij leveren niet aan eindgebruikers maar via een dealernetwerk of wederverkopers. Bent u als wederverkoper geinteresseerd in één van onze merken of bent u nieuwsgierig naar bijvoorbeeld onze custom choice mogelijkheden; Vul dan het aanmeldformulier in op onze webshop. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.  
Indien u uw wachtwoord bent vergeten kunt u deze opnieuw instellen door te drukken op "wachtwoord vergeten" op de inlogpagina.  
Indien u uw gebruikersnaam vergeten bent, neem dan contact met ons op via 040 238 0 303. Wij kijken dan graag met u mee.  
Indien u nog geen inlog account heeft neem dan contact met ons op via 040 238 0 303 of santino@vespo.nl.
Bent u nog geen klant? Wij nemen graag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt hiervoor het aanmeldformulier invullen.
Wanneer u bent ingelogd op onze webshop vindt u op de "mijn account" pagina informatie over uw openstaande orders en historie. U vindt deze (blauwe) knop rechtsboven op de webshop.  
Op uw account pagina ziet u direct de laatst ingegeven orders. Dit kunnen ook orders zijn welke niet via de webshop zijn ingegeven. Enkel uw laatste drie orders worden getoond, wilt u meer orders inzien dan kunt u klikken op "alles bekijken".  
Op uw persoonlijke pagina kunt u klikken op "Mijn historie". Wanneer u op deze pagina terecht komt kunt u een filter instellen op type document. Deze staat standaard ingesteld op openstaande orders. Hier kunt u ook kiezen voor andere documenten. U heeft ook de mogelijkheid om op een order nummer of document nummer te zoeken of te filteren binnen een bepaalde periode. Let op: de order nummers en document nummers zijn de nummers welke door Vespo aan u gecommuniceerd zijn.  
Wilt u bijvoorbeeld de originele factuur afdrukken, dan kunt u dit doen door in te zoomen op de betreffende factuur via "bekijk details". U krijgt dan meer informatie te zien over de betreffende factuur. Boven in de pagina, naast de tekst factuur details, vindt u de knop "afdrukvoorbeeld". Door hier op te klikken zal een PDF bestand geopend worden met daarin het originele document. Let op: u heeft wel een ondersteunend programma benodigd om een PDF-bestand te kunnen openen zoals Adobe Reader.  
Wij proberen u middels deze webshop zo goed mogelijk te informeren over onze collectie. Indien er specifieke informatie ontbreekt staan wij u uiteraard graag persoonlijk te woord. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via 040 238 0 303, onze chat linksonder in beeld of per e-mail santino@vespo.nl
Op onze artikel pagina's vindt u een omschrijving en specificaties van het product. Ook kunt u hier in de matrix prijsinformatie en voorraadinformatie vinden (na inlog). 

Om te zien hoeveel voorraad er in de toekomst beschikbaar is kunt u de verzochte leverdatum aanpassen. Let op: het betreft een geplande voorraad waarbij aantallen en verwachte ontvangst kunnen afwijken. 


Product, sfeer en detail foto's van onze artikelen vindt u op onze download pagina. Deze pagina is beschikbaar na inlog.  
Catalogus en Prijslijsten vindt u op onze downloadpagina. Deze pagina is beschikbaar na inlog.  
Een nieuwe functionaliteit binnen onze webshop geeft je de mogelijkheid om als hoofdgebruiker voor een collega/werknemer een eigen account aan te maken. Dit doe je via de optie Mijn Account onder de login button rechtsboven.
Een uitgebreide uitleg vind je hier.
Sinds 21 april 2018 moet PBM voldoen aan de Verordening (EU) 2016/425 persoonlijke beschermingsmiddelen. Niet alle Santino kleding is een persoonlijk beschermingsmiddel. Verordening (EU) 2016/425 definieert persoonlijke beschermingsmiddelen als:

•             uitrustingsstukken die door een persoon worden gedragen of vastgehouden voor  bescherming tegen een of meer risico's voor de gezondheid of veiligheid van die persoon;
•             uitwisselbare onderdelen die essentieel zijn voor de beschermende functie van een PBM;
•             verbindingssystemen die een PBM koppelen aan een externe voorziening of verankeringspunt.

In algemene zin beschermen PBM tegen lawaai, trillingen, besmettingen, elektriciteit, straling en tegen mechanische, thermische, chemische en microbiologische invloeden. Voorbeelden van PBM zijn: ademhalingsbeschermingsmiddelen, oogbeschermingsproducten, zonnebrillen, gehoorbeschermers, persoonlijke uitrusting voor valpreventie, veiligheidshelmen, persoonlijke drijfmiddelen, bergklimmersuitrusting, beschermingsmiddelen voor vechtsporten, duikpakken en beschermende kleding, handschoenen en schoeisel.

Volgens bovenstaande definitie vallen alleen de gecertificeerde (ISO 20471) artikelen uit de SANTINO HiVis-line onder de noemer PBM, het certificaat is tevens bevestiging dat deze artikelen voldoen aan de Verordening.

Mocht u meer informatie willen, kunt u contact opnemen met uw accountmanager of santino@vespo.nl.

Na het inloggen op de webshop worden op de product pagina's voorraden en klantspecifieke prijzen zichtbaar.
Klik hier voor meer uitleg. 
Aan het laden
Aan het laden