Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

Official launching partner Formula-E

donderdag 21 april 2022
Santino is Official launching partner | FORMULA-EINDHOVEN |

Santino is officieel lanceringspartner van Formula-Eindhoven en daar zijn we trots op!
Formula-E is veel meer dan een sportevent. Het is een raceklasse waar duurzaamheid, innovatie, mobiliteit en technologie samenkomen. Aan elk detail is gedacht, van het selecteren van duurzame leveranciers tot aan het maken van speciale banden die langer meegaan. Laten we samen de aarde groener maken!

Over Formula Eindhoven
Een Formule E race gaat regio Brainport Eindhoven helpen om zich wereldwijd te profileren als dé regio op het gebied van innovatie, technologie, design. Formule E biedt regio Brainport Eindhoven een unieke kans om op het netvlies van vele miljoenen mensen te komen die geïnteresseerd zijn in technologie, innovatie en design.

Formule E is een uniek fenomeen, een ‘global movement’ zoals zij het zelf verwoorden. De belichaming van technologie, vernieuwing/innovatie en duurzaamheid. Waarden die 100% overeenkomen met regio Brainport Eindhoven. Zij zullen deze sport gebruiken in een grotere context. Het event zal in hun ogen namelijk veel meer worden dan alleen een cityrace tussen elektrische raceauto’s. Deze aanpak vormt voor het evenement de basis voor een grootschalig verhaal in regio Brainport Eindhoven dat bestaat uit congressen, events, workshops.

Meer weten? Klik dan hier om naar de officiële Formula Eindhoven website te gaan. 

Aan het laden
Aan het laden