Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

Custom Choice WerkwijzeWerkwijze

Elke vraag naar Custom Choice begint met een ontwerp. Dit ontwerp wordt in nauwe samenwerking met de opdrachtgever gemaakt. Met alle aspecten wordt rekening gehouden: kwaliteit, (huisstijl)kleuren, maatschema’s, logo’s, labels, knoopjes, details, levertijd én het budget.
Na goedkeuring van de tekeningen ontvang je ter goedkeuring kleurstalen, materialen en eventueel de gekozen labels, knoopjes en andere eigen kenmerken. Na de definitieve goedkeuring start de uiteindelijke productie en ligt de levertijd vast.

Prijs

Custom Choice is maatwerk. Dat geldt ook voor de prijs. Voor elke opdracht afzonderlijk wordt vooraf een prijsafspraak gemaakt. Alleen bij gewijzigde specificaties gedurende de looptijd van een order kan deze prijs worden aangepast.


Aanleverspecificaties

Voor een soepele en snelle verwerking van de aanvraag verzoeken wij je artwork, zoals logo’s en teksten, aan te leveren als gevectoriseerde eps-bestanden. We verzoeken je teksten om te zetten naar lettercontouren en kleuren aan te geven door middel van PMS-nummers.
Er ontstaat mogelijk vertraging in de verwerking van je gegevens indien afwijken van deze richtlijnen.

Heb je vragen? We horen het graag via cc@vespo.nl 

Meer informatie

Custom Choice algemeen
Klik op bovenstaande afbeelding om terug te gaan naar de overzichtspagina van Custom Choice.
Levertijden
Klik hier voor een indicatie van levertijden voor Custom Choice artikelen.
Kleur, huistijl en bewerkingen
Custom Choice artikelen kunnen geheel naar eigen wens worden gecreëerd. Eigen kleuren, ingeweven logo’s of aangepaste materialen. Lees er hier alles over.
Checklist voor aanvragen
Houd bij je aanvragen rekening met verschillende, doch gebruikelijke toleranties en kwaliteitsaspecten. Lees er hier alles over.
Aan het laden
Aan het laden