Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

Over Ons

Santino heeft een rijke geschiedenis. Ruim 25 jaar geleden gestart als familiebedrijf en met de juiste ambities uitgegroeid tot een organisatie met een internationaal netwerk. De persoonlijke omgang met klanten, de kennis van onze medewerkers en de constante kwaliteit van onze producten staan aan de basis van onze jarenlange samenwerking met toonaangevende partijen. Ook de inkoopkantoren in de productielanden en onze eigen ontwerpstudio leveren hier een substantiële bijdrage aan. Onze ruime ervaring in de markt en ons uitgebreide en kwalitatief goede assortiment, maken dat Santino de best passende partner is op het gebied van textiel. 

-------

Santino, onderdeel van Vespo B.V gevestigd in Eindhoven, heeft een ruime ervaring in de markt en ons uitgebreide en kwalitatief goede assortiment, maken dat Santino de best passende partner is op het gebied van textiel. 

Wij richten ons met onze textiellabels op twee doelgroepen: casual bedrijfskleding en promotioneel textiel. De merklabels Santino, B&C Collection en Matterhorn bieden u volop keuze in kwaliteit en producten. Vanzelfsprekend voldoen de artikelen aan de normeringen BSCI en Oeko-Tex. Mede door ons uitgebreide netwerk van internationale inkoopkantoren bieden wij u alle kansen en mogelijkheden.

Naast onze permanente voorraad textiel, bieden wij met ons label Custom Choice alle mogelijkheden voor het ontwerpen, produceren en leveren van uw geheel eigen textielconcept. Van passende kleuren, materialen en kwaliteiten: onze designers geven richting aan uw wensen, eisen en vragen. 

Vanzelfsprekend geldt: Santino levert niet rechtstreeks aan eindgebruikers. Onze collecties zijn uitsluitend verkrijgbaar via professionele partners verspreid over de Benelux. Hieronder vindt u een overzicht met partners bij u in de buurt voor deskundig advies. 


Santino, the perfect fit!

Aan het laden
Aan het laden