Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

Santino launching partner van Formula-Eindhoven

vrijdag 13 maart 2020

Vol trots kondigen wij aan dat Santino launching partner is van Formula-Eindhoven!


Formule-E is de raceklasse van de toekomst. Om de Brainport regio Eindhoven nadrukkelijk en aantrekkelijk wereldwijd te profileren is een missie gestart om een Formule-E race naar Eindhoven te halen. Deze missie heeft meer om het lijf dan alleen een race. Een breed scala aan complementaire activiteiten en campagnes zal ingericht worden om de wereld te laten weten dat je híer moet zijn voor de top in technologie en mobiliteit.

Als Eindhovens bedrijf worden wij heel enthousiast van innovatie, design, duurzaamheid en creativiteit. Kortom, een perfecte fit met Formule E!

Tijdens de persconferentie op 5 maart werden onze mooie Santino softshells aangeboden aan Rob Kamphues en Robin Frijns.

Launching partners
Sinds het ondertekenen van de Letter of Interest, in juni 2019, hebben initiatiefnemers Peter-Paul Laumans, Berry van Nes en Ed Winters belangrijke launching partners bereid gevonden zich aan de organisatie te verbinden. Laumans: “We zijn er trots op dat zoveel bedrijven in woord en daad achter onze ambitie staan. Zij erkennen dat Formule-E de raceklasse van de toekomst is en zien de meerwaarde voor deze regio én hun eigen organisatie. Vanuit overheden en bedrijfsleven heeft dit initiatief nu al zo’n breed maatschappelijk draagvlak dat Formula-E met ontzettend veel vertrouwen én positieve energie de bid-fase ingaat. Deze regio staat bekend om de kracht van samenwerken en out-of-the-box denken. En dát gaan we hiermee wederom bewijzen.” Aldus Formula-Eindhoven. 

Als partner hebben zich inmiddels aangesloten: Renewi, SAP, Eindhoven Airport, Van den Udenhout, Gemeente Eindhoven, Gemeente Helmond, BrabantSport, Sekisui, Hermes, CTouch, Rabobank, Allianz, Santino, Epic-Auctions.

Dat Formule-E op dit moment met Robin Frijns en Nyck de Vries twee Nederlandse deelnemers heeft, geeft het in Nederland organiseren van de race uiteraard extra cachet. Formule E-coureur Robin Frijns is in ieder geval vol vertrouwen: “Regio Eindhoven is een fantastische plek voor dit event. Met de technische universiteit en alle technologiebedrijven die perfect passen bij de E-prix, ligt de match wat mij betreft voor de hand. Kom maar op!”

Voor meer informatie over Formula-Eindhoven klik hier. 

Aan het laden
Aan het laden