Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

Byrklund

Basics for Living

Jouw basics for living, dat is waar Byrklund voor staat. Toegankelijk en kwalitatief badtextiel dat je iedere dag opnieuw laat genieten van je verdiende comfort. De home basics voor een uitzonderlijk toegankelijke prijs. De unieke uitstraling van onze basics dragen bij aan een aangename sfeer in huis en vormen het verlengde van jouw persoonlijkheid. Byrklund biedt steeds een trendy en eigenzinnig assortiment.
Het dagelijkse comfort waar iedereen naar op zoek is, met een voordelige prijs - Dé basics for living. Iedere dag opnieuw.


Badtextiel

De producten die Byrklund aanbiedt zijn divers en bieden een unieke uitstraling die het leven in huis persoonlijker en aangenamer maakt.  Met ieder hun unieke uitstraling, is er altijd een product dat in het verlengde van jouw persoonlijkheid past.
Na een heerlijke douche wil je niets anders dan de zachte baddoeken van Byrklund. Door hun eigen uitstraling voegen deze handdoeken iets unieks toe aan jouw badkamer. De baddoeken van Byrklund zijn 500g/m² en gemaakt van 100% katoen. Verkrijgbaar in de trendy kleuren zachtroze, mint, wit, zand, blauw en antraciet. Het volledige assortiment bestaat uit washandjes (16x21 cm), gastendoekjes (30x50 cm), baddoek (50x100 cm) en een badlaken (70x140 cm).

Klik hier voor de gehele badgoedcollectie.


POS materiaal 

Uw klanten net even dat extra zetje geven doet u met aansprekend point of sale materiaal. Helemaal aangepast in de Byrklund stijl kunnen wij u volledig ontzorgen. Vraag bij de Customer Service naar de mogelijkheden.

Aan het laden
Aan het laden