Diese Website verwendet Cookies um Ihre Erfahrung zu verbessern.

InMotion TUe Raceauto

Dienstag, 14. Mai 2019
Tussen het gebrul van diverse raceauto’s, reed afgelopen weekend de geluidloze elektrische raceauto van TUE een recordtijd.
Het team van Santino wordt heel enthousiast van jonge mensen met een droom en een duidelijk doel. Dit moedigen we op allerlei manieren aan en zijn trots dat we als partner d.m.v. sponsoring aan dit fantastische avontuur hebben kunnen bijdragen.
Het is al weer 5 jaar geleden dat het idee aan de keukentafel werd geboren. Door 50 enthousiaste studenten van het InMotion studententeam van de TUe en Fontys Hogenscholen is de afgelopen jaren hard gewerkt aan het realiseren van een elektrische raceauto. Ze hebben een lange adem moeten hebben en enige tegenslag gekend. Vorig jaar werd een rollend chassis gepresenteerd maar dit jaar is er een baan record verbroken op het circuit in Zandvoort. Een ongekende prestatie wat veel belooft voor de toekomst. Het verbreken van meerdere baanrecords op diverse circuits en uiteindelijk wil het team in 2020 de 24 uur van Le Mans gaan rijden.
Wij geloven in dit top team en kijken uit naar de verdere ontwikkelingen.
 
Laden
Laden